Dhomus - Host/Hostess
Overslaan naar content

Host/Hostess

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 13 - € 15 per uurLEICHT Amsterdam - Showroom

Functieomschrijving

Heb je gevoel voor binnenhuisarchitectuur en wil jij jouw commerciële talenten verder ontwikkelen? Dan is dit je kans! Word Host/Hostess bij LEICHT Amsterdam voor de vrijdagen en/ of zaterdagen.


 
Welkom bij LEICHT Amsterdam

LEICHT Amsterdam is een boutique showroom voor architectuurkeukens en werkt nauw samen met projectontwikkelaars, beleggers, architecten en bouwers. Het label is volledig gespecialiseerd in het luxe Duitse merk LEICHT en onderscheidt zich door maatwerk, met passie ontworpen door een klein en ervaren team van designers.

LEICHT Amsterdam is onderdeel van DHOMUS, een familie van bedrijven waaronder ook de labels ASTO (in Rotterdam) en Huysinc (in Waardenburg) vallen. DHOMUS telt ongeveer 120 medewerkers en onze kernwaarden 'Recht door zee', 'Eigenaarschap' en 'Samen sterker' ondersteunen onze ambitie en beschrijven hoe we met elkaar werken en wat we van elkaar mogen verwachten.


Jouw uitdaging 

Als Host/Hostess ben je het visitekaartje van de showroom in Amsterdam en heb je een commercieel ondersteunende rol richting verkopers. Je ontvangt de klanten gastvrij, informeert naar de wensen en leidt hen rond in de showroom. Je zorgt ervoor dat de klant zich thuis voelt en samen met het hechte team weet je een goede sfeer te creëren waardoor het voor de klant een prettige beleving wordt om een keuken te kopen.


Dit breng je mee

Wie ben jij?

Een enthousiaste en gastvrije teamplayer met liefde voor architectuur, vormgeving en design. Je bent representatief, oplossingsgericht en teamwork en collegialiteit zijn voor jou ook van groot belang. Ervaring is niet noodzakelijk, de juiste drive en motivatie wel. Net als een goede beheersing van de Nederlandse taal en jouw beschikbaarheid op vrijdagen en/of zaterdagen, bijvoorbeeld naast je studie. 
En dit bieden we jou!

Het allerbelangrijkste: je gaat werken in een fantastische werkomgeving waar jij in staat wordt gesteld het beste uit jezelf te halen. We investeren graag in jou en faciliteren je zo goed mogelijk in je werk. Zo krijg je van ons alle middelen; zoals een mooie innovatieve collectie, goed opgeleide collega’s en een prachtige winkel. Daarnaast bieden we jou:

  • een aantrekkelijk salaris, namelijk tussen € 13,- en € 15,- bruto per uur afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring
  • reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer 
  • 24 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband
  • 8% vakantiegeld
  • pensioenregeling met werkgeversbijdrage
  • een goed inwerkprogramma en persoonlijke ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
  • samenwerking met een enthousiast en gepassioneerd team van designers en een ervaren marketeer om klantervaring en online marketing campagnes te optimaliseren.Nieuwsgierig? Laat van je horen!

Voor meer informatie kun je bellen of appen naar Linda van Zoggel (Corporate Recruiter) via 06-20738163. Kom gerust eens binnenlopen in onze studio om de sfeer te proeven, maar je kunt natuurlijk ook direct reageren via de sollicitatiebutton.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar