Overslaan naar content

HR Officer

Waardenburg, Gelderland, Nederland€ 37.000 - € 47.000 per jaarHuysinc Waardenburg - Backoffice

Functieomschrijving

Geloof jij ook in medewerkers als drijvende kracht achter prestaties? In deze brede rol van HR Officer speel je een cruciale rol in het faciliteren van een 'Great Place to Work' waarin ze kunnen excelleren. 


Welkom bij onze familie van bedrijven

DHOMUS is een inspirerende partner op het gebied van verkoop en installatie van keukens, sanitair en tegels, waarbij de focus ligt op nieuwbouwprojecten. Onze organisatie vormt een essentiële schakel tussen bouwondernemingen enerzijds en kopers van nieuwbouwwoningen anderzijds. DHOMUS bedient haar klanten vanuit 3 moderne showrooms en daarmee 3 verschillende labels; Huysinc, ASTO en LEICHT Amsterdam. Onze onderneming telt ongeveer 130 medewerkers en heeft een omzet van circa € 70 miljoen.


DHOMUS is in 2022 verzelfstandigd en wordt door investeringsmaatschappij Waterland ondersteund bij het verwezenlijken van een versnelde groei strategie (o.a. middels een buy & build strategie-traject).

Onze kernwaarden 'Recht door zee', 'Eigenaarschap' en 'Samen sterker' ondersteunen onze ambitie en beschrijven hoe we met elkaar werken en wat we van elkaar mogen verwachten.


Ter versterking van de organisatie en ondersteuning bij de implementatie van de reeds ontwikkelde People & Culture strategie, zoeken we een ondernemende HR Officer. Met een frisse blik op het vakgebied en oog voor processen en verandering, speel je een cruciale rol binnen de organisatie. 
Jouw uitdaging als HR Officer

Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor de uitvoer en kwaliteit van het complete operationele HR-proces. Alles wat in operationele zin geregeld moet worden voor de in-, door- en uitstroom van onze medewerkers regel én registreer jij tot in de puntjes in onze verschillende systemen. Je optimaliseert werkprocessen en zoekt naar oplossingen om efficiency en medewerker tevredenheid te verbeteren.

Hierbij zal je deel uitmaken van een klein team, bestaande uit een HR Adviseur, HR Manager en een Corporate Recruiter/Leiderschapscoach. Jouw takenpakket ziet er dan als volgt uit: 

 • Correcte uitvoering van de personeelsadministratie, inclusief de voorbereiding voor salarisadministratie (outsourced payrolling);
 • Eerste aanspreekpunt voor medewerkers op het gebied van HR-vraagstukken;
 • Verzuimadministratie in samenwerking met externe Casemanager;
 • Verzorgen van alle communicatie op het gebied van in-, door- en uitstroom;
 • Ondersteunen bij adviseren van leidinggevenden;
 • Organisatie van opleidingen en trainingen (individueel of groepsgericht) voor de ontwikkeling van medewerkers;
 • Uitrol (samen met het HR-team) van de People & Culture strategie voor verschillende projecten.Dit breng je mee

Medewerker tevredenheid staat bij ons voorop. Wat zijn jouw kwaliteiten?

Als ideale kandidaat ben je niet alleen goed thuis in de nieuwste HR-trends en praktijken, maar ben je ook in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van onze organisatie. Je bent een aanpakker, enthousiast en operationeel sterk. Idealiter heb je ook wat tactisch/strategische bagage om ook op dat niveau mee te denken over HR-uitdagingen. Je kunt flexibel meebewegen in een commerciële, groeiende organisatie en herkent jezelf in onderstaande profiel:

 • Je hebt tenminste een afgeronde MBO opleiding en minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een generalistische HR-positie.
 • Je hebt affiniteit met arbeidsvoorwaarden, personeelsregelingen en haalt voldoening uit zaken uitzoeken en willen begrijpen.
 • Je werkt graag met systemen, waarbij je naast de registratie ook graag de rol van beheerder op je neemt.
 • Je bent gewend zelfstandig en proactief te werken en goed met deadlines.
 • Je bent 24 tot 32 uur beschikbaar, verdeeld over tenminste 4 dagen.


We vragen veel, maar bieden je meer!

Het allerbelangrijkste: je gaat werken in een werkomgeving waar jij in staat wordt gesteld het beste uit jezelf te halen. DHOMUS is flink in beweging en je krijgt de kans mee te bouwen aan iets moois, waarbij groei van de organisatie en persoonlijke groei samengaan. 
Wij bieden je daarnaast ook nog eens gewoon écht goede arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan:

 • jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • goed salaris (tussen € 37.000 – € 47.000 bruto per jaar incl. 8% vakantietoeslag op basis van 40 uur per week) afhankelijk van opleidingsniveau, kennis en ervaring;
 • reiskostenvergoeding op basis van €0,23 per kilometer voor kantoordagen en thuiswerkvergoeding van €2,15 per thuiswerkdag;
 • mogelijkheid tot hybride (tot 40% thuis) werken;
 • moderne werkplek met zit/sta bureau;
 • goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage;
 • persoonlijke ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
 • een écht goed inwerkprogramma met diverse trainingen;
 • aandacht voor jouw gezondheid & vitaliteit en jaarlijks meerdere gezellige personeelsactiviteiten.


Nieuwsgierig? Laat van je horen!

Voor meer informatie kun je bellen of appen naar Linda van Zoggel (Corporate Recruiter) via 06-20738163. We ontvangen je graag voor een rondleiding in onze showroom waarbij je alvast wat sfeer kan proeven, maar je kunt natuurlijk ook direct reageren via de sollicitatiebutton.

of