Overslaan naar content

Open sollicitatie

Waardenburg, Gelderland, NederlandHuysinc Waardenburg - Showroom

Functieomschrijving

Al meer dan 40 jaar zijn we dé partner in de woningbouw-projectenmarkt als leverancier van keukens, badkamers en tegels. Oorspronkelijk met alleen een showroom in Waardenburg (Huysinc) en sinds 2022 ook met showrooms ASTO in Rotterdam en LEICHT Amsterdam, als eigenaar van een drietal onderscheidende labels.


Dát maakt ons

'Recht door zee', 'Eigenaarschap' en 'Samen sterker'. Dat zijn onze kernwaarden. En met die gedachte zetten onze 120 collega’s zich dagdagelijks in. In welke rol dan ook. En daar zijn we trots op! Een bedrijf met een bewezen verleden en een kansrijke toekomst. We staan bekend om onze praktische insteek, korte lijntjes en gedreven werkmentaliteit. Onze directie heeft hart voor de zaak en waardering voor zijn mensen. Dat uit zich in een erg goede beloning, het samen vieren van successen en gezellige activiteiten.
 Pas jij bij onze club?

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's voor de showroom, backoffice en montage. Herken jij je in ons verhaal, maar vond je in het overzicht geen vacature die past bij jouw kennis, ervaring of vaardigheden? Voel je vrij om een open sollicitatie te sturen! 

Dit breng je mee

Wat we graag van je horen

We zijn erg benieuwd naar wie je bent en waarom jij jezelf bij ons ziet werken. Welke functie of welk vakgebied past bij je? En hoe omschrijf je jouw kernwaarden en -competenties? Natuurlijk willen we ook graag weten wat jouw sterke punten zijn en in welke vorm die bijdragen aan onze organisatie. Kortom: stel jezelf even voor.


Dit bieden wij je!

Het allerbelangrijkste: je gaat werken in een werkomgeving waar jij in staat wordt gesteld het beste uit jezelf te halen. We investeren graag in jou en faciliteren je zo goed mogelijk in je werk. Wij bieden je gewoon écht goede arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van de functie, kun je volgende van ons verwachten: 

  • goed salaris afhankelijk van kennis, ervaring en opleidingsniveau
  • reiskostenvergoeding op basis van €0,23 per kilometer voor kantoordagen en thuiswerkvergoeding van €2,15 per thuiswerkdag (indien mogelijk);
  • collectiviteitskorting op (zorg)verzekeringen;
  • mogelijkheid tot 40% thuiswerken (als dat voor de functie mogelijk is);
  • goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage;
  • een écht goed inwerkprogramma met diverse trainingen;
  • hecht en gezellig team met jaarlijks meerdere gezellige activiteiten.


Nieuwsgierig?

Voor meer informatie kun je bellen of appen naar Linda van Zoggel (Recruiter) via 06-20738163. Of stuur ons via onderstaande solliciteerknop jouw CV met eventueel een motivatiebrief. Zien we een match? Dan maken we graag kennis met een goede kop koffie of thee. 
 Vanwege de groei van ons bedrijf houden wij gegevens van kandidaten in portefeuille om te berichten over toekomstige vacatures; laat het ons even weten als je hier bezwaar tegen hebt.

of