Dhomus - Verkoopadviseur Keukens
Overslaan naar content

Verkoopadviseur Keukens

Op locatie
 • Waardenburg, Gelderland, Nederland
€ 41.000 - € 53.000 per jaarHuysinc Waardenburg - Showroom

Functieomschrijving

Wil jij jouw passie voor keukens en commerciële talenten inzetten bij een werkomgeving die echt inspireert? Dan is dit je kans. Word Verkoopadviseur Keukens voor Huysinc in Waardenburg! 

Welkom bij DHOMUS

De 4500m2 grote showroom van Huysinc is een wereld vol stijlvolle keukens en badkamers voor ieder budget. Medewerker- en klanttevredenheid staat centraal. We begeleiden klanten stap voor stap door de hele klantreis, van inspiratie, keuzes maken tot aan de levering door ons team van eigen monteurs, garantie en service.

Huysinc (in Waardenburg( is onderdeel van DHOMUS, een familie van bedrijven waaronder ook de labels ASTO (in Rotterdam) en LEICHT Amsterdam vallen. DHOMUS telt ongeveer 120 medewerkers en onze kernwaarden 'Recht door zee', 'Eigenaarschap' en 'Samen sterker' ondersteunen onze ambitie en beschrijven hoe we met elkaar werken en wat we van elkaar mogen verwachten.


Jouw uitdaging 

Als Verkoopadviseur Keukens bij Huysinc is het jouw verantwoordelijkheid om een optimale klantbeleving te creëren. Jouw agenda is gevuld met gemiddeld 10 afspraken per week (voornamelijk nieuwbouw) waar jij jouw volledige focus op kunt hebben. Je ontvangt klanten gastvrij, weet ieders wensen te vertalen naar een passend ontwerp en adviseert in de juiste keuzes op gebied van zowel vormgeving, functionaliteit als technische haalbaarheid. Om de kwaliteit te waarborgen werk je nauw samen met een buddy.

Dit breng je mee

Wie ben jij?

Een Adviseur en Verkoper in één met een passie voor keukens in het midden-en hoge segment. Jij weet je te onderscheiden op het gebied van deskundigheid en expertise en bent in staat klanten vertrouwen te geven bij iedere stap in het proces. Je werkt graag in een gedreven team van bevlogen collega's en herkent je in het volgende:

 • Tenminste 2 jaar ervaring met het ontwerpen, adviseren en verkopen van keukens
 • Kennis van digitale programma's en bij voorkeur ervaring met SIMAR
 • Je werkt secuur en hebt oog voor detail
 • Je kan aandachtig luisteren en bent goed in staat klantwensen te inventariseren en door te vertalen
 • Beschikbaar voor 4 tot 5 dagen per week, waarvan tenminste woensdag, donderdag (incl. koopavond), vrijdag en de zaterdag. Op zon- en feestdagen is onze showroom gesloten en ben je vrij.

Zou je deze functie liever parttime (2 tot 3 dagen per week) willen invullen, bekijk dan onze vacature van Verkoopadviseur Keukens (parttime)


En dit bieden we jou!

Het allerbelangrijkste: je gaat werken in een fantastische werkomgeving waar jij in staat wordt gesteld het beste uit jezelf te halen. We investeren graag in jou en faciliteren je zo goed mogelijk in je werk. Zo krijg je van ons alle middelen; zoals een mooie innovatieve collectie, goed opgeleide collega’s en een prachtige showroom. Daarnaast bieden we jou:

 • Jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Een goed salaris (tussen €41.000,- en 53.000,- bruto per jaar incl. 8% vakantietoeslag op basis van 40 uur per week) afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring + een aantrekkelijke provisieregeling
 • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer;
 • Pensioenregeling met werkgeversbijdrage
 • Restaurantwaardig diner van onze eigen kok tijdens de koopavond
 • Persoonlijke ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden (o.a. talent en motivatie analyse met inzicht in drijfveren en talenten)
 • Een écht goed inwerkprogramma met diverse trainingen
 • Aandacht voor jouw gezondheid & vitaliteit door gratis fruit en jaarlijks meerdere gezellige en sportieve personeelsactiviteiten.


Nieuwsgierig? Laat van je horen!

Voor meer informatie kun je bellen of appen naar Linda van Zoggel (Corporate Recruiter) via 06-20738163. Kom gerust eens binnenlopen in Waardenburg om de sfeer te proeven, maar je kunt natuurlijk ook direct reageren via de sollicitatiebutton.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar