Dhomus - Verkoopadviseur Keukens LEICHT
Overslaan naar content

Verkoopadviseur Keukens LEICHT

Op locatie
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 41.000 - € 53.000 per jaarLEICHT Amsterdam - Showroom

Functieomschrijving

Wil jij jouw passie voor keukens en commerciële talenten inzetten voor het luxe merk LEICHT? Dan is dit je kans! Wordt Verkoopadviseur bij de enige brandstore van LEICHT in Nederland.


 
Welkom bij LEICHT Amsterdam

LEICHT Amsterdam is een boutique showroom voor architectuurkeukens en werkt nauw samen met projectontwikkelaars, beleggers, architecten en bouwers. Het label is volledig gespecialiseerd in het luxe Duitse merk LEICHT en onderscheidt zich door maatwerk, met passie ontworpen door een klein en ervaren team van Designers. 

LEICHT Amsterdam is onderdeel van DHOMUS, een familie van bedrijven waaronder ook de labels ASTO (in Rotterdam) en Huysinc (in Waardenburg) vallen. DHOMUS telt ongeveer 120 medewerkers en onze kernwaarden 'Recht door zee', 'Eigenaarschap' en 'Samen sterker' ondersteunen onze ambitie en beschrijven hoe we met elkaar werken en wat we van elkaar mogen verwachten.


Jouw uitdaging 

Als Verkoopadviseur Keukens bij LEICHT Amsterdam is het jouw verantwoordelijkheid om een optimale klantbeleving te creëren. Je ontvangt klanten gastvrij, weet ieders wensen te vertalen naar een passend ontwerp en adviseert in de juiste keuzes op gebied van zowel vormgeving, functionaliteit als technische haalbaarheid. Je blijft vervolgens het aanspreekpunt voor klanten gedurende het verkooptraject en werkt nauw samen met de backoffice voor een goede overdracht. 


Ben je benieuwd hoe Justin zijn functie van Verkoopadviseur Keukens bij LEICHT Amsterdam ervaart? Ontmoet hem alvast hier.Dit breng je mee

Wie ben jij?

Een Keuken designer, Keukenmaker, Adviseur en Verkoper in één met een passie voor keukens in het luxe segment. Je werkt graag in een klein team van bevlogen collega's en herkent je in het volgende:

 • tenminste 3 jaar ervaring met het ontwerpen, adviseren en verkopen van keukens in het hoge segment
 • je werkt secuur en hebt oog voor detail
 • je kan aandachtig luisteren en bent goed in staat klantwensen te inventariseren en te vertalen
 • beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week van dinsdag tot en met zaterdag (zaterdag vaste werkdag). We kennen geen koopavond en op zondag is onze showroom gesloten. 


En dit bieden we jou!

Het allerbelangrijkste: je gaat werken in een fantastische werkomgeving waar jij in staat wordt gesteld het beste uit jezelf te halen. We investeren graag in jou en faciliteren je zo goed mogelijk in je werk. Zo krijg je van ons alle middelen; zoals een mooie innovatieve collectie, goed opgeleide collega’s en een prachtige showroom. Daarnaast bieden we jou:

 • jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling
 • een aantrekkelijk salaris (tussen €41.000,- en 53.000,- bruto per jaar incl. 8% vakantietoeslag op basis van 40 uur per week) afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring
 • 24 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband
 • reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer
 • pensioenregeling met werkgeversbijdrage
 • een goed inwerkprogramma en persoonlijke ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • (product)training om kennis op te doen en up-to-date te houden
 • samenwerking met een enthousiast en gepassioneerd team van Designers en BackofficeNieuwsgierig? Laat van je horen!

Voor meer informatie kun je bellen of appen naar Linda van Zoggel (Corporate Recruiter) via 06-20738163. Kom gerust eens binnenlopen in onze studio aan de Spaklerweg om de sfeer te proeven, maar je kunt natuurlijk ook direct reageren via de sollicitatiebutton.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar